Hyvä tietää

Asuntojen varaus

Tapahtuu automaattisen järjestelmän avulla. Maksun jälkeen varausvahvistus ja ovikoodi lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestillä ennen varauksen alkua.

Saapuminen varaamanasi päivänä klo 16-22 välillä ja asunnosta tulee poistua varauksen viimeisenä päivänä viimeistään klo 11.

Tarkista saatavuus

WiFi

Langaton nettiyhteys on asukkaiden vapaassa käytössä. Verkon nimi ja salasana ilmoitetaan sähköpostilla ovikoodi-viestissä

Pienvarustus

Kaikissa asunnoissa on välineet ruoanvalmistukseen ja ruokailuun, samoin lakanat ja pyyhkeet. Talon puolesta talous- ja wc-paperit.

Pysäköinti

Rakennuksen pihassa mahdollisuus pysäköidä majoituksen ajan tietyillä paikoilla. Noudatathan sähköpostissa saamiasi ohjeita pysäköinnin suhteen.

Pyykkihuolto

Pyykinpesuun on asukkaiden käytössä yhteinen pesutupa, jossa on kaksi pyykinpesukonetta ja kuivausrumpu.

Saavutettavuus

Asunnot sijaitsevat kiinteistön yläkerrassa, kolmannessa kerroksessa ja niihin johtaa portaikko. Hissiä ei ole, joten huoneistot eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Tupakointi

Asunnoissa ja majoituspaikassa tupakoiminen, ilokaasut ja runsas alkoholin käyttö on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on mahdollista ulkona sijaitsevalla merkityllä tupakkapaikalla.

Turvallisuus

Turvallisuudesta huolehditaan käytävillä sijaitsevien valvontakameroiden avulla. Myös vartiointi, kulunvalvonta ja varoittimet ovat osa turvallisuutta.

Ympäristö

Asunnot sijaitsevat urbaanissa ympäristössä Helsingin Kurkimäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella (Kehä I, metro, linja-autot). Itse rakennuskompleksissa on pääosin toimistotiloja arkisin. Lähistöltä löytyy erilaisia ulkoilu- ja pyöräilymaastoja sekä luontopolkuja.