Innokodit

22 m² yksiöt parvella

Pinta-ala 22 m², lisäksi 7,5 m² parvi. Sängyt kahdelle ja mahdollisuus kahdelle lisäpatjalle parvella nukkumiseen. Matala makuuparvi on lapsille. Suositellaan enintään 2 aikuista ja 2 lasta.

Keittiö: Jääkaappi, kaksi keittolevyä, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin.

Muu varustelu: 32” televisio. Kaksi vuodetta. Parvelle saa kaksi lisävuodetta lapsille. Oma suihku ja WC.

varaa

28 m² yksiöt parvella

Pinta-ala 28 m², lisäksi 7,5 m² parvi. Vuoteet kahdelle ja mahdollisuus kahdelle lisäpatjalle parvella. Matala makuuparvi on lapsille.

Varustelu: ns. minikeittiö jääkaapilla, liesi kahdella keittolevyllä, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin. Seinällä 32” televisio. Oma WC & suihku. Ruokapöytä. Eteisessä vaatekaappi ja naulakko.

varaa

Kahden makuuhuoneen isot asunnot

45–58 m² huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta. Vuoteet yhteensä neljälle henkilölle ja mahdollisuus kahdelle futonilla parvella tai vuodesohvalla. Makuuparvi on lapsille.

Kaksi erillistä makuuhuonetta. 2 lisävuoteen avulla huoneeseen mahtuu majoittumaan jopa 6 henkilöä. Normaali keittiö, jonka varustuksena astianpesukone, liesi uunilla, jääkaappipakastin ja liesituuletin. Mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin. Ruokailuryhmä, sohvaryhmä ja seinällä televisio. WC ja suihku. Eteisessä vaatekaappeja ja naulakko.

varaa