Innokodit

Pienet yksiöt parvella

Pinta-ala 22 m², lisäksi 7,5 m² parvi. Vuoteet kahdelle ja mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle parvella.

Varustelu: ns. minikeittiö jääkaapilla, liesi kahdella keittolevyllä ja pesuallas. Mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Seinällä 32” televisio. Asunnoissa on kaksi vuodetta ja parvea voi käyttää varastona tai nukkumiseen. WC:ssä peilikaappi, allaskaappi ja suihkuseinällinen suihku. Eteisessä vaatekaappeja ja naulakko. 2 henkilöä perusmaksulla, jonka jälkeen lisähenkilöt 9 €/hlö.

Alkaen 41,8 €/vrk (yli viikon varauksille)

varaa

Isot yksiöt parvella

Pinta-ala 28 m², lisäksi 7,5 m² parvi. Vuoteet kahdelle ja mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle parvella.

Varustelu: ns. minikeittiö jääkaapilla, liesi kahdella keittolevyllä, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Seinällä 32” televisio. Oma WC & suihku. Eteisessä vaatekaappeja ja naulakko. Kaksi majoittujaa perusmaksulla, jonka jälkeen majoittujat 9 €/hlö.

Alkaen 44,8 €/vrk (yli viikon varauksille)

varaa

Kahden makuuhuoneen isot asunnot

45–58 m² huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta. Vuoteet kahdelle ja mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle parvella tai vuodesohvalla.

Kaksi erillistä makuuhuonetta. 2 lisävuoteen avulla huoneeseen mahtuu majoittumaan jopa 6 henkilöä. Normaali keittiö, jonka varustuksena astianpesukone, liesi uunilla, jääkaappipakastin ja liesituuletin. Mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Ruokailuryhmä, sohvaryhmä ja seinällä 32” televisio. WC ja suihku. Eteisessä vaatekaappeja ja naulakko. Kaksi majoittujaa perusmaksulla, jonka jälkeen majoittujat 9 €/hlö.

Alkaen 52,4 €/vrk (yli viikon varauksille)

varaa